Vandaag is alweer de laatste aflevering van Oh Oh Cherso te zien. Het is helaas nog niet duidelijk of er een volgend seizoen komt.

Vanavond kunnen we voorlopig genieten van de laatste aflevering Oh Oh Cherso, het is nog niet duidelijk of er een nieuw seizoen komt. Wel hebben Barbie en Sterretje al aangegeven niet meer mee te willen werken aan een volgende reeks Oh Oh Cherso en om eerlijk te zijn vraag ik me af of het zonder hen nog wel zo leuk is om te kijken.

Asociale Hagenezen

De asociale Hagenezen Barbie, Matsoe Matsoe, Jokertje, Sterretje Kaboutertje, Elize, Little Princess en Sniper werden vorig jaar beroemd in Nederland door hun opwachting in het programma Oh Oh Cherso. Het ziet er naar uit dat Oh Oh Cherso zijn beste tijd een beetje gehad heeft, toch ben ik bang dat we van die Hagenezen niet meer afkomen.

Zo is het plan dat Barbie een eigen realitysoap krijgt over haar aanstaande huwelijk, timmert Tony aka Sterretje hard aan de weg om een bekende DJ te worden en zijn volgens de laatste verhalen Elize en kabouter Bibi terug te zien in het 2e seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Daarnaast ambieert Bibi ook nog een zangcarrière en is haar eerste nummer Move On, wat ze samen met DJ Eric Santana opnam, vanavond in Oh Oh Cherso te horen.

Matsoe Matsoe heeft afgelopen seizoen niet meegedaan aan Oh Oh Cherso, zijn vriendin durfde het niet aan om hem 3 weken naar feestend Chersonissos te sturen. Toevallig is het sinds kort uit tussen Matsoe Matsoe en zijn vriendin dus wie weet zien we hem mogelijk terug in een nieuw seizoen Oh Oh Cherso.

Manager

Ook volgens de manager van de Oh Oh Cherso sterren, Jake Hampel, gaan de Hagenezen een gouden toekomst tegemoet. De sterren krijgen genoeg werk aangeboden en Barbie heeft zelfs een gratis zonnebankdeal gescoord. De enige 2 waar Jake niet te spreken over is zijn Little Princess Roos en Sniper Vincent. Volgens Jake voelt het stel zicht constant achtergesteld en kunnen ze er niet tegen dat de andere Hagenezen populairder zijn.

Eerder verscheen in het nieuws dat Roos en Vincent niet tevreden waren over hun manager en hem daarom de deur zouden hebben gewezen. Volgens manager Jake is hier niets van waar, hij zou de 2 juist hebben ontslagen omdat er niet mee te werken viel. Volgens Sniper zelf verteld Jake onzin en is het allemaal niet zo erg, hij en Roos mogen ook gewoon gratis zonnen.

De laatste aflevering van Oh Oh Cherso is vanavond, 29 november, om 20.30 uur te zien op RTL5.