Vroeger waren het altijd je ouders die jou namens Sinterklaas verwenden met allerlei leuke cadeaus. Daarom is het leuk om de boel een keer om te draaien en zelf voor je familie een cadeautje te kopen. Hier vind je Sinterklaascadeaus voor je familie, maar het deze cadeau ideeën kun je natuurlijk ook je schoonfamilie, een vriend of vriendin blij maken.

Vader

Heb je jouw vader getrokken met surprise of wel je hem sowieso verwennen met een leuk Sinterklaascadeautje omdat hij je vader is, hierboven staan wat ideeën. Een goed boek, leuk tijdschrift, een dvd of een cd van zijn favoriete artiest doen het altijd goed. Daarnaast zijn praktische dingen zoals sokken, een leuke stropdas en een sjaal ook altijd wel handig.

Een mooie vulpen of notitieboekje is ook een goed idee. Als laatst kun je jouw vader nog verassen met een goede fles drank.

Moeder


Net als vaders kunnen de meeste moeders een tijdschrift of een boek wel waarderen. Daarnaast vinden moeders een lekker verwenpakket met daarin bijvoorbeeld een fijne douchegel en bodylotion ook leuk. Ook iets voor in huis zoals geurkaarsen, fotolijstjes en kussentjes zijn geschikt voor je moeder. Als je een fotolijst geeft is het leuk om er een foto van jouw gezin in te doen!

Een ander apart Sinterklaascadeau voor jou moeder, en ook een beetje voor jou, is het boek Mam vertel ‘s. Dit is een boek waarin je moeder allerlei vragen over haar leven beantwoord, wanneer ze het boek vol heeft is het de bedoeling dat jij het krijgt. Op deze manier heb je een boek vol met herinneringen van je moeder. Dit boek is trouwens ook in vader, opa en oma variant verkrijgbaar.

Zus

Voor je zus, of schoonzus, een Sinterklaascadeautje kopen is misschien nog wel het makkelijkst. Als je iets koopt wat je zelf leuk vind heb je grote kans dat je zus dat ook wel vind. Een meisje maak je bijna altijd wel blij met iets een leuk sieraad, tasje, of verzorgingsproducten. Daarnaast is een leuke dvd of tijdschrift ook niet verkeerd.

Veel winkels verkopen ook kant en klare cadeauverpakkingen met daarin bijvoorbeeld make-up of verzorgingsproducten. Ook leuk om zelf een make-up tasje te kopen en dit te vullen met verschillende producten. Bovenstaande cadeauverpakkingen en oorbellen zijn allemaal te koop bij de H&M.

Broer

Mits je broer oud genoeg is maak je hem vast blij met een aantal lekkere soorten bier of een fles sterke drank. Ik kan mijn broers in ieder geval altijd blij maken met een fles whisky of Bacardi. Je zou ook een leuk (drank)spel cadeau kunnen geven wat hij met zijn vrienden kan spelen.

Verder zijn broers meestal ook wel blij te maken met een horloge, een dvd of een geurtje. Zo hebben Mexx en Replay een aantal vrij goedkope geurtjes die erg lekker ruiken.