Japan heeft ooit een bijzonder wereldrecord neer gezet, namelijk het record van de grootste orgie ter wereld. Met deze recordpoging deden maar liefst 250 mannen en vrouwen mee.

De grootste orgie ter wereld werd gehouden in een groot magazijn in Japan. Voor de recordpoging waar allerlei witte matrassen op de grond gelegd waarop de 250 mannen en 250 vrouwen lekker hun gang konden gaan. Alle stelletjes deden op hetzelfde moment dezelfde standjes en posities en alles werd vastgelegd door een professionele cameraploeg.

Ik ga er vanuit dat de cameraploeg uit mannen bestond, want er zijn geen foto’s van de naakte mannen. Maar eerlijk gezegd snap ik niet waarom je hier een recordpoging van zou maken, al is het natuurlijk wel origineel. Ik kan me niet voorstellen dat je echt kunt genieten met zoveel mensen om je heen, maar ieder zijn ding natuurlijk.

Foto via Jsexnetwork