Het ondenkbare is gebeurd, Sharon uit New Chicks heeft ervoor gekozen om met een jongen terug naar Nederland gegaan. Dit betekent dat er vanavond een nieuwe chick te zien is in New Chicks.

In de eerste aflevering was new chick Sharon al helemaal hoteldebotel van haar Beer, toch besloot ze niet met hem mee terug naar Nederland te gaan. Sharon bleef liever nog even feesten op Curaçao. Ik was ook erg verbaasd dat ze in aflevering 3 wel koos voor een jongen, samen met Angelo ging ze terug naar Nederland.

Het vertrek van Sharon uit de villa betekent dat er een plek vrijkomt voor een nieuwe dame, vanavond maakt April haar opwachting. De 20-jarige Brabantse komt uit Den Bosch en is van plan om Brabant nooit te verlaten. April werkt als kapster en haar levensmotto is Los Los Den Bosch. Mensen vinden April vaak arrogant, maar dat is echt niet zo, het is haar blik en daar kan ze niks aan doen.

Britt

Eerder al vertrok Britt terug naar Nederland. Dit deed ze niet vanwege een liefde maar omdat het haar niet lukte om een man in haar bed te krijgen, Britt sliep 3 dagen alleen en moest voor straf naar huis. Britt werd vervangen door dom blondje Jennifer die haar mooie ogen te danken heeft aan het eten van worteltjes en met secondelijm diamantjes op haar tand plakt. Ik vond het jammer dat Britt naar huis moest, ik vond haar als 1 van de weinige echt leuk en oprecht overkomen.

Ik ben erg benieuwd of er nog meer meiden kiezen voor een jongen of ze liever blijven feesten op Curaçao. Ik had niet gedacht dat Sharon voor een jongen zou kiezen. Ik dacht dat zij wel zo lang mogelijk wilden feesten.

Vanavond, 22 november, kunnen  we vanaf 21.00 uur in New Chicks de nieuwe chick April bewonderen.