De haartrends voor winter 2011-2012 draaiden vooral om kleur en paardenstaarten. Wil jij weten of je kapsel nog wel in is? Hier vind je 6 haartrends voor deze winter.

Accessoires


De haartrend met accessoires was zeker niet overdreven. Een simpele metalen ring om je haar of een clip met stenen over je knot. De simpelste trend was de haarband, die je immers alleen maar op hoeft te zetten.

Jongensachtig kort


Tijdens de modeshows voor winter 2011-2012 zagen we veel androgyne modellen. Daarbij hoorde natuurlijk een jongensachtig kort kapsel. De modellen kregen hierdoor een mannelijk, edgy uitstraling.

Paardenstaarten


De haartrend voor winter 2011-2012 die we het vaakst voorbij zagen komen, was de paardenstaart. Lang, glanzend steil haar werd hoog of laag bijeengebonden. Met een pluk haar om het elastiekje is je look helemaal af.

Scheidingen


De scheidingen op de catwalk zagen we niet alleen bij Gucci en Dolce & Gabbana, overal was de strakke rechte scheiding een trend. Extreem steil haar met een rechte scheiding in het midden, of een rommelige look met een zijscheiding, het mag allebei deze winter.

Kleuren


Over de haarkleur voor deze winter kunnen we kort zijn, blond is het namelijk helemaal dit seizoen. Niet zomaar blond, maar heel licht ijzig blond. Het enige alternatief voor deze kleur is bruin haar, maar dan wel met gekleurde highlights!

Vlechten


Voor vlechten moet je even oefenen, maar als je het goed kan kun je er mooie creaties mee maken. Op de catwalk zagen we vlechten op het hoofd en in een knotje aan de zijkant.

Wat vinden jullie van deze 6 haartrends voor winter 2011-2012? Welke trend ga jij zeker een keer uitproberen?