Gisteren was de finale van Hollands Next Top Model live te zien op tv. De 19-jarige Tamara is de winnaar van Hollands Next Top Model 2011 geworden.

De finale van Hollands Next Top Model vond gisteren plaats in studie 21 in Hilversum en was live te volgen op RTL5. De liveshow was een groot spektakel met optredens van verschillende artiesten, een aantal oud-deelneemsters en natuurlijk de finalisten zelf. De 4 finalisten Tamara, Riquelle, Elise en Michelle verschenen op de catwalk in verschillende creaties van bekende ontwerpers.

Uiteindelijk was het Tamara die de finale won en met een modellencontract van €75.000 en campagnes voor Zalando en Max Factor naar huis ging. Elise bemachtigde de 2e plaats en Riquelle en Michelle eindigden op de 3e en 4e  plaats. Michelle was erg blij met haar overwinning en reageerde geëmotioneerd dat haar droom met het winnen van de finale uitkomt.

Jury

De jury verkoos unaniem Tamara als winnaar van Hollands Next Top Model 2011 en verwacht in de toekomst nog veel van haar te horen. Ikzelf heb ook de finale gekeken en had eigenlijk gehoopt dat Elise zou winnen, ik vond haar  goed lopen en daarnaast heeft ze een leuke, vrolijke uitstraling.

Foto via RTL