Vanavond is het nieuwe programma John Beerens’ salon takeover te zien op tv. Hierin schiet topkapper John Beerens slecht lopende kapsalons te hulp.

Na de finale van Hollands Next Top Model kunnen we gaan genieten van het nieuwe programma John Beerens’ salon takeover. In dit programma zien we hoe topkaper John Beerens kapsalons door heel Nederland helpt. Alle salons waar John zijn intreden doet lopen erg slecht en gaan als het zo door gaat failliet. John geeft de kapsalon een make-over, wisselt een hartig woordje met het personeel en voerziet de eigenaar een spoedcursus ondernemen.

Het kan zijn dat dit programma je bekend in de oren klinkt, het is namelijk een Nederlandse versie van het programma Tabatha’s Salon Takeover. In dit programma neemt de bitchy Tabatha wekelijks een salon over en red deze van de ondergang. Ik ben benieuwd of John zich net zo krengerig en gemeen gaat gedragen als Tabatha.

John Beerens’ salon takeover is vanavond, 14 november, om 21.30 uur te zien op RTL5.