Vanavond is de finale van Hollands Next Top Model te zien op tv. De finale wordt live uitgezonden en de grote vraag is natuurlijk welk meisje zich aan het eind van de avond Hollands Next Top Model 2011 mag noemen.

Na tien weken komt de modellen afvalrace ten einde, van de 14 meisjes zijn er nog maar 4 over. De finale van Hollands Next Top Model 2011 wordt live uitgezonden vanuit Studio 21 in Hilversum. De 4 finalisten Elise, Michelle, Tamara en Riquelle krijgen vanavond hun laatste kans om de jury te overtuigen.

Na vele fotoshoots, catwalklessen van onder andere Miss J Alexander, reisjes naar Ibiza, Berlijn, London en Reykjavik en een avondje stappen met Paris Hilton zit het Hollands Next Top Model avontuur voor Elise, Michelle, Tamara en Riquelle er bijna op. Vanavond zal de jury, bestaande uit Daphne Deckers, Bastiaan van Schaik, Paul Berends en Mariana Verkerk het nieuwe Hollands Next Top Model kiezen. De winnares krijgt een modellencontract ter waarde van €75.000 en zal te zien zijn in reclamecampagnes van Max Factor en Zalando.

Finale

Vanavond zullen de 4 meiden de catwalk betreden in kleding van Addy van den Krommenacker, Dennis Diem en Jan Boelo Krommena. Naast de finalisten van dit jaar zullen ook een aantal deelneemsters uit de eerdere edities van het programma langs komen. De winnares uit seizoen 2, Kim Feenstra, zal samen met Sanne, Ovo, Kim, Rosalinde en de tweeling River en Lois een lingerieshow lopen. De muziek neemt de Britse Taio Cruz voor zijn rekening en enkele kandidaten uit So You Think You Can Dance zullen optreden tijdens de finale van Hollands Next Top Model 2011.

Finalisten

Riquelle is met haar 16 jaar de jongste van de finalisten, Michelle van 20 jaar is de oudste. Elise en Tamara zijn 18 en 19 jaar. De meiden vinden het moeilijk om in te schatten wie er gaat winnen omdat ze allemaal goed zijn in iets anders. Ik heb niet echt een favoriet maar vind het alle 4 erg mooie meiden en ben ook benieuwd wie er vanavond gaat winnen.

En, wie van de 4 is jouw favoriet? Ik vind ze op bovenstaande foto’s in ieder geval allemaal overkomen als professionele modellen en ben benieuwd wat we in de toekomst nog meer van ze kunnen verwachten.

De finale van Hollands Next Top Model 2011 is vanavond, 14 november, om 20.30 uur te zien op RTL5.

Foto’s via RTL