Kate Moss staat al jaren model voor Rimmel. Daarom hebben het make-upmerk en het topmodel besloten om nog een stap verder te gaan en komen ze met een collectie Kate Moss lippenstiften voor Rimmel.

Voor de Kate Moss Rimmel lippenstiften liet Kate zich inspireren door haar ervaring als model. Dit resulteerde in de Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie in 6 verbluffende kleuren. Zo is de nummer 1 kleur van Kate haar nummer 1 rood en is een andere lippenstift afgeleid van haar huidskleur.

De lippenstiften bevatten lichtreflecterende eigenschappen en een formule van zwarte diamant, waardoor de kleuren dieper, intenser en krachtiger zijn. Verder zitten ze verpakt in een chique matzwarte huls met daarop in het rood de handtekening van Kate.

Win lippenstift

Wil jij 1 van de 1.000 gratis Kate Moss Lasting Finish Lipsticks winnen? Like Rimmel dan op Facebook en Make your Mark!

Rimmel