Ik denk niet dat we ooit antwoord op deze vraag gaan krijgen, toch houd het mij al 5 seizoenen bezig. Wie is Gossip Girl?

Gossip Girl is een anoniem persoon die een website onderhoudt waarop de nieuwste schandalen te lezen zijn. Een Gossip Girl bericht is gemakkelijk te herkennen, iedereens telefoon gaat vlak achter elkaar af. De grote vraag die iedereen bezig houdt is wie Gossip Girl in het echte leven is. Ze weet alles van iedereen maar blijft zelf onbekend. In de serie wordt de stem van Gossip Girl ingesproken door actrice Kristen Bell. Je hoort alleen haar stem, zelf verschijnt ze nooit in beeld. Hier vind je een aantal mogelijke theorieën over wie Gossip Girl zou kunnen zijn.

Blair

Allereerst zou Blair Gossip Girl kunnen zijn. Ze weet vaak heel veel van iedereen, heeft veel contacten en geld genoeg om mensen om te kopen. Daarnaast geeft ze niet veel om gevoelens van iemand anders dus ze zou geen moeite hebben met het onthullen van andermans geheimen. Ik denk alleen niet dat Blair Gossip Girl is. Over Blair wordt zelf ook regelmatig nieuws bekend gemaakt op Gossip Girl wat ze liever voor zichzelf had willen houden. Als Blair Gossip Girl was had ze misschien af en toe nieuws over zichzelf gepubliceerd om niet ontdekt te worden, maar niet zoveel schokkend nieuws als er nu door Gossip Girl over haar naar buiten wordt gebracht

Vanessa

Een andere mogelijke Gossip Girl is Vanessa. Zelf behoort ze niet tot de Upper East Side maar hangt er toch opvallend vaak rond. Daarnaast is ze geen fan van Blair, en laat het nou net Blair zijn die vaak negatief op Gossip Girl verschijnt. Dan verschijnt niet zo vaak op Gossip Girl, en als iemand gek vop Dan is, is dat Vanessa wel.

Gossip Boy?

Als we verschillende geruchten zouden moeten geloven is het geen Gossip Girl, maar Gossip Boy. Volgens een van de seriemakers is Eric van der Woodsen de persoon achter Gossip Girl. Hij is zelf niet heel erg aanwezig maar wel van alles op de hoogte. Het zou mij niets verbazen als het schattige, lieve broertje van Serena stiekem  een donkere kant heeft waar wij niks van afweten. Wel is het zo dat Gossip Girl regelmatig onaardig over Serena doet terwijl Eric juist gek op zijn zus is.

Ikzelf heb tijdens seizoen 4 een tijdje gedacht dat Juliet Sharp Gossip Girl was, achteraf bleek ze alleen maar wraak op Serena te willen nemen. Wie ik ook verdacht vind is Georgina Sparks, ze duikt bijna elk seizoen weer op en haalt de meest gemene streken uit. Ze is met niemand echt goed bevriend en ook erg onbetrouwbaar. Wel is het zo dat ze regelmatig naar het buitenland vertrekt en het lijkt me niet dat ze vanaf daar genoeg informatie heeft om Gossip Girl te zijn.

Ik denk dat Gossip Girl een anoniem persoon is wat al haar informatie krijgt van haar lezers, in feite is iedereen Gossip Girl en is er 1 iemand die alle informatie verzameld en publiceert. Daarnaast denk ik niet dat in de serie ooit bekend gemaakt gaat worden wie Gossip Girl is, juist haar onbekendheid maakt het spannend.  Wie denk jij dat Gossip Girl is?