Vanavond worden de MTV Europe Music Awards 2011 uitgereikt. Dit gebeurt live vanuit Belfast en natuurlijk kunnen we dit spektakel ook thuis vanuit onze luie stoel volgen.

De genomineerden van MTV Europe Music Awards 2011 waren el eventjes bekend. De grootste kanshebber is Lady Gaga, zij is genomineerd voor 6 awards. Ook Katy Perry en Bruno Mars hebben veel kans om een award mee naar huis te nemen, ze zijn allebei 4 keer genomineerd.

Vorig jaar vond de MTV Europe Music Award show plaats in Madrid en was de presentatie in handen van Eva Longoria. Deze keer heeft MTV gekozen voor Belfast en is Eva Longoria vervangen door Selena Gomez. Het vriendinnetje van Justin Bieber neemt dit jaar de presentatie voor haar rekening en daar is ze ‘congratulation to me’ erg blij mee.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=cDlHJdyHQes[/pro-player]
Vanavond, 6 november, kunnen we op MTV vanaf 20.00 uur genieten van alle celebrities op de rode loper. Om 21.00 beginnen de uitreikingen en is het natuurlijk de grote vraag wie welke prijs mee naar huis neemt.