In Gossip Girl streeft Blair op veel punten naar perfectie. In haar carrière, maar zeker ook in haar looks. Wil jij ook die perfectie? Zo krijg jij de perfecte Blair Waldorf make-up.

Blair Waldorf kiest meestal voor een naturelle make-up look. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ze bijna geen make-up op heeft, want dit heeft ze wel degelijk. Voor bijzondere gelegenheden zorgt ze wel voor een opvallend kleurtje op haar lippen, meestal een donkerrode tint. Haar signature look kun je best zelf namaken. De perfecte Blair Waldorf make-up is namelijk helemaal niet moeilijk na te maken!

Gezicht

De huid van Blair Waldorf lijkt wel die van een pop. Ze heeft een gladde, lichte huid die niet glimt. Om zelf deze perfecte huid te krijgen, gebruik je een lichte tint foundation over je concealer. Voor het matte effect gebruik je gezichtspoeder om je foundation af te poederen, of ga je voor een vloeibare foundation met een matte finish. In Gossip Girl gebruikt de visagiste Make Up Forever Liquid Body & Face make-up van Sephora.

Hierna breng je een heel klein beetje roze blusher aan op je wangen. Niet teveel, een klein beetje is genoeg voor de Blair Waldorf make-up. In de serie wordt Cargo Blush voor Cheeks gebruikt, van het merk Tonga.

Ogen

Voor de ooglook gebruik je een dun lijntje lichtbruine eyeliner langs je wimperrand. Ook aan de onderkant gebruik je een heel dun lijntje, dat je nog vervaagt met een wattenstaafje. De oogschaduw van Blair is meestal een matte tint, in nude of bruin. Op je ooglid gebruik je eerst een lichte oogschaduw aan de binnenkant, daarna een wat donkerdere bruine tint aan de buitenkant van je ooglid.

De wimpers van Blair zijn niet erg opvallend. Je kunt kiezen voor een doorzichtige gel mascara of zelfs voor helemaal geen mascara. Als je toch mascara op wilt doen, gebruik dan maar een klein beetje. Voor de avondmake-up van Blair kun je wat meer donkere oogschaduw gebruiken.

Lippen

Blair heeft geen grote volle lippen. Ze kiest overdag meestal voor een lipgloss, in roze tint of juist een wat donkerdere rode. Af en toe zien we haar ook met een matte lippenstift in donkere rode kleur. Op feestjes kiest Blair Waldorf voor een iets meer opvallende mond, met donkere lippenstift die af en toe ook nog een glans heeft.

Als je zelf de make-up van Blair Waldorf na wilt maken, kun je ook nog kijken naar dit filmpje. Hierin wordt uitgelegd hoe je de perfecte Blair Waldorf make-up krijgt.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=mV7eOIUHlm8[/pro-player]