Inmiddels heb ik alle afleveringen van Gossip Girl 1 of meerdere keren gezien en elke keer zijn er wel een aantal uitspraken die mij opvallen. Kijk hier mee naar 15 onvergetelijke  Gossip Girl qoutes.

De uitspraken van Blair zijn meestal lekker verwend, die van Chuck arrogant en Dan kiest voor een aantal grappige uitspraken. Ook de quotes van Gossip Girl zelf vind ik erg goed, die ene zin slaat vaak de spijker op z’n kop.

Gossip Girl: Spotted , Chuck Bass losing something nobody even knew he had. His heart.

Blair: Haven’t you heard? I’m the crazy bitch around here.

Dan: Google revenge and you get BlairWaldorf.com.

Gossip Girl: Looks like the best piece of fiction is that people are actually happy for Dan Humphrey.

Blair: Whoever said that money doesn’t buy happiness didn’t know where to shop.


Blair: “3 words, 8 letters. Say it and I’m yours.”

Chuck: We don’t need tickets. I’m Chuck Bass.

Gossip Girl: The best way to get over someone is to get under someone else.

Serena: Cinderella did not Google Prince Charming.

Blair: I’m not anyone, I’m me.


Dorota: Miss Blair, I defriend Mr. Chuck in Facebook and in life. But… This is pretty romantic thing he’s doing. If not going means never having Chuck in your life again, are you prepared to live like that?

Dan: Quick question: how big can my head get before it explodes?

Chuck: So little time, so many sluts to defend.

Blair: The most important parties to attend are the one’s you’re not invited to.

Gossip Girl: “Sometimes a BFF makes you go WTF but with out them we’d all be a little less richer in our lifes.

Ikzelf vind de quotes van Gossip Girl en Blair het leukst. Soms zijn deze grappig, verwaand of ironisch en de andere keer ook heel mooi. Vooral de quote van Blair, 3 words, 8 letters. Say it and I’m yours., weet ik nog goed. Dit zei ze tegen Chuck aan het begin van seizoen 2, helaas kon hij er geen antwoord op geven. Welke Gossip Girl qoute vind jij het leukst?

Foto’s via CW