Upper East Siders pas op, de bitch is back. Ook in seizoen 5 zal Georgina Sparks haar opwachting in Gossip Girl maken.

Tot nu toe kwam Georgina Sparks elk seizoen terug naar New York om daar de nodige problemen te veroorzaken. Ze maakte Serena het leven zuur door Dan te versieren en maakte Dan vervolgens wijs dat ze zwanger van hem was. Ook in seizoen 5 zijn we nog niet van deze dame af.

Als laatst zagen we hoe Michelle Trachtenberg’s gemene alter ego het nepnichtje van Serena ontmaskerde. Tot nu toe is familie van der Woodsen nog niet op de hoogte van Charlie’s echte identiteit dus het zal mij niks verbazen als Georgina daar verandering in komt brengen.

Blair’s huwelijk

Volgens de geruchten zal Georgina in de aflevering verschijnen waarin Blair gaat trouwen. Wat ze precies in haar schild voert is niet nog niet bekend, wel dat haar eerdere streken niks zijn in vergelijking met dit.

Ik heb geen idee wat Georgina gaat doen, al zou ik het niet erg vinden als ze de bruiloft van Louis en Blair verpest. Hoe het er nu naar uitziet gaat Blair echt trouwen met haar prins terwijl ik stiekem hoop dat ze toch bij Chuck terugkomt. Wat denken jij dat Georgina Sparks komt doen aan de Upper East Side?

Foto’s via IMDB