De eerste aflevering van Next hair guru is vanavond te zien op tv. In dit nieuwe programma wordt er gezocht naar de nieuwe topkapper van Nederland.

In The voice of Holland gaan we op zoek naar een nieuw zangtalent, in So You Think You Can Dance zijn de dansers aan de beurt en in Next hair guru wordt er gezocht naar een nieuw kapperstalent. Hairstylist Ilham Mestour gaat in dit programma op zoek naar die ene speciale kapper of kapster die het in zich heeft om de nieuwe hair guru van Nederland te worden.

De presentatie van de Next hair guru is in handen van de vrolijke Sol Wortelboer, Glamour’s hoofdredactrice Karin Swerink zit in de jury. In de aflevering van vanavond zien we hoe er uit alle aanmeldingen 20 kappers worden geselecteerd die kans maken op de titel Next hair guru.

Vanavond, 1 november, is om 21.25 Next hair guru te zien op Net 5.

Foto via Net 5