In Gossip Girl heeft Serena van der Woodsen op feesten altijd de mooiste designer jurken aan. Maar ook overdag, tijdens haar werk of als ze naar school gaat, ziet ze er goed uit. Daarom neem ik de overdag kledingstijl van Serena van der Woodsen onder de loep, zodat ook jij je als Serena kan kleden.


Serena combineert een glitterrokje met een topje en daaroverheen draagt ze een spijkerblazer. Verschillende trends komen samen in één outfit. Voor de herfst kun je er nog een panty onder aantrekken, want anders is het een beetje koud!

Dit is een perfecte stijl voor school. Een lekkere warme trui en een simpele bruine broek. Met deze outfit kun je zelf weten wat voor schoenen je eronder draagt. Serena kennende, zal ze hieronder een paar hoge hakken aantrekken.

Als je veel onderweg bent, moet je wel een goede jas hebben. Serena draagt hier een korte bruine trenchcoat met eronder een gestreept shirt. Een jeans eronder, grote tas erbij en ze is klaar om te gaan.

Ik vind het leuk dat Serena haar stijl voor overdag lekker simpel houdt. Dit laat zien dat we niet altijd de duurste dingen hoeven te hebben om er leuk uit te zien! Wat vind jij van overdag kledingstijl van Serena van der Woodsen?

Foto’s via CWTV