Het nieuwe tv-programma New Chicks: Brabantse nachten op Curaçao is vanavond te zien op tv. In dit programma draait het om 5 Brabantse single meiden op zoek naar de liefde van hun leven.

Als je het mij vraagt is het nieuwe programma New Chicks een combinatie tussen De Villa en Oh Oh Cherso. De asociale Hagenezen worden vervangen door 5 Brabantse meiden en Salou maakt plaats voor Curaçao. In het programma worden 5 single meiden in een villa in Curaçao gedropt en krijgen elke aflevering jongens vanuit Nederland te logeren.

Aan het eind van elke aflevering moeten de dames een keuze maken. De grote vraag is of ze voor 1 jongen kiezen en met hem mee terug naar Nederland gaan of in de luxe villa blijven. Wanneer ze er voor kiezen de villa te verlaten zal een andere Brabantse chick hun plek innemen.

Benieuwd geworden naar de 5 chicks? Het filmpje hieronder geeft je alvast een eerste indruk.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=-qVAn1dOPIg [/pro-player]
Ondanks dat we, net als in De Villa en Oh Oh Cherso, voornamelijk gaan kijken naar veel alcohol, feestjes en seks ben ik toch wel benieuwd naar het programma. Als jij vanavond ook gaat kijken wees dan wel voorbereid op de zachte g van de dames, ik kan me voorstellen dat die voor sommige even wennen is.

New Chicks: Brabantse nachten op Curaçao is vanavond, 1 november, om 21.00 uur te zien op RTL5.

Foto via RTL