In Nederland wordt nu seizoen 4 van Gossip Girl uitgezonden terwijl in Amerika seizoen 5 al aan de gang is. Omdat ik meestal niet kan wachten op de nieuwste afleveringen kijk ik Gossip Girl online.

Ik kijk elke week de nieuwe Gossip Girl afleveringen online omdat ik nooit kan wachten totdat de nieuwe seizoen in Nederland uitgezonden word. Daarnaast is het fijn dat ik zelf kan weten wanneer ik het kan kijken en niet afhankelijk ben van een bepaald tijdstip dat ik thuis moet zijn. Enig nadeel is dat de online afleveringen niet ondertiteld zijn, maar dat is gelukkig weer goed voor mijn Engels.

Wil je zelf ook Gossip Girl online kijken? Ik maak meestal gebruik van Watch Series, Cucirca, of Sidereel. Op deze sites vind je heel veel links naar alle afleveringen. Naast Gossip Girl kun je er ook andere leuke series bekijken zoals 902010 en Grey’s Anatomy. Weet jij zelf nog een goede site om online series te kijken laat het hier dan weten!