Er zijn vagina’s in allerlei soorten en maten. Klein, middelgroot, groot en ook heel groot. Bij deze laatste groep hoort  Anna Swan. Zij heeft volgens het Guinness Book of Records namelijk de grootste vagina ter wereld.

De Schotse Anna Swan, de vrouw met de grootste vagina ter wereld, heeft heel wat records op haar naam staan. Zo trouwde deze vrouw met een lengte 2,13 meter in 1872 met een man die ongeveer even groot was. Hierdoor werden zij het langste echtpaar ter wereld.

In 1879 beviel Anna Swan van de grootste baby ter wereld. Het kind had een hoofdomtrek 48,2 centimeter, was 71 centimeter lang en woog 10,8 kilo. De bevalling verliep erg moeilijk en de baby overleed dan ook 11 uur na de geboorte.

Omdat dit enorme kind toch uit de vagina van Anna Swan is gekomen, zou de grootste vagina ter wereld hebben. Glijmiddel zal ze niet nodig hebben gehad.  Ik zou het zelf niet willen, maar het is natuurlijk wel grappig dat je records op je naam weet te zetten zonder dat je er eigenlijk zelf iets voor hebt hoeven doen..