Een homo is levend verbrand en vastgebonden aan een lantaarnpaal. De gruwelijke moord gebeurde in Cumnock, een plaatsje in het zuidwesten van Schotland. De 28-jarige Stuart Walker is waarschijnlijk vermoord omdat hij homo was.

Stuart Walker was met vrienden aan het stappen en werd om half 3 ‘s nachts voor het laatst levend gezien. De politie vond zaterdagochtend het lichaam van de man vastgebonden aan een lantaarnpaal. Uit zijn verwondingen bleek dat hij in elkaar geslagen was. Daarna is hij levend in brand gestoken en vastgemaakt aan de lantaarnpaal. Volgens de politie moet hij ontzettend veel pijn gehad hebben.

Stuart werkte als barman in een hotel in Cumnock. Hij kwam er openlijk voor uit dat hij homo was. De politie is bezig met een onderzoek naar de moord, er is een kans dat hij vermoord is vanwege zijn geaardheid.