Deze cupcakes zien er overheerlijk uit en je wordt er niet dik van. Klinkt perfect, maar als ik jou was zou ik in deze cakejes je tanden niet zetten. Ze zijn namelijk gemaakt van zeep en hierdoor zijn deze cupcakes perfect voor in bad.

Deze cupcakes zien er niet alleen lekker uit maar zijn ook nog eens handig. De cupcakes zijn eigenlijk hetzelfde als de ouderwetse badbruisballen alleen zien deze er een stuk leuker uit. Zodra de cupcake met water in aanraking komt begint deze te bruisen en kun jij genieten van een heerlijk bad. Ik weet niet of ik het wel zou kunnen om de lieve cupcakes op te laten lossen in het water. Ik zou ze denk ik gewoon in de badkamer neerzetten om naar te kijken.

De bovenstaande bad cupcakes zijn te koop bij The Beauty Bakery en kosten €7,50 per stuk en hebben leuke namen zoals Daisy Dreams, Tower of Love, Yours for Ever, Napolitan Ice Cream en The Dutchess. Ben je creatief en vind je het leuk om dingen zelf te maken? Hieronder vind je een filmpje waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf cupcakes voor in bad kunt maken.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=WBvC1RnWqrE [/pro-player]