Binnenkort een gezellig vriendinnenavondje op de planning? In plaats van het standaard film kijken of uitgaan zou je ook eens een cupcake avond kunnen organiseren!

Natuurlijk kan je ook een cupcake workshop volgen bij een bedrijf, maar dit is vaak prijzig. Misschien is het nog wel veel leuker om gewoon lekker thuis met je vriendinnen cupcakes te bakken. Naast dat dit gezellig is om te doen houd je er ook nog een aantal lekkere cakejes aan over.

Allemaal een andere smaak

Het leukst is als jullie allemaal een cupcake recept opzoeken, zodat je allerlei verschillende smaken krijgt. Wees vooral creatief met smaken, want wie zegt dat een cupcake zoet moet zijn? Ga een keer voor hartig. Of verras je vriendinnen met het meest raarste recept wat je kunt vinden en probeer dat eens uit.

Zijn jullie wel in voor iets nieuws, misschien kan je dan een cupcake met alcohol proberen te maken. Zo zijn er verschillende recepten voor een mojito cupcake of eentje met champagne. Wil je helemaal experimenteren met smaken kies er dan hier één uit.

Versiering

Nadat de cupcakes zijn gemaakt is het de tijd voor de versiering. Leef je uit met glazuur, snoepjes, decoratie en glitters. Ook kunnen jullie onderling een wedstrijdje houden wie de mooiste cupcake heeft gemaakt. Maak foto’s van het eindresultaat, dit is leuk om later nog een keer terug te kijken.

En het leukste aan de cupcake avond met je vriendinnen is misschien nog wel het samen opeten van al jullie zelf gemaakte cakejes. Geniet ervan!