Bijna iedereen draagt make-up, maar het mooi aanbrengen van make-up is een taak die lang niet bij ieder meisje even goed gaat. Hieronder lees je een aantal tips hoe je jouw make-up  nog mooier kunt aanbrengen.

Foundation

Het aanbrengen van foundation is absoluut niet de makkelijkste klus die je kunt bedenken. Als je goed om je heen kijkt, zie je dat jij niet de enige bent die moeite heeft de juiste foundation te kiezen en aan te brengen. Maar dit artikel met tips voor het aanbrengen van foundation kan je er misschien bij helpen.

Oogschaduw

Als je een keer meer wilt dan alleen maar mascara, kun je eens experimenteren met oogschaduw. Dit vind je in allerlei soorten en kleuren, dus je kunt het helemaal aan je eigen wensen aanpassen. Als je meer wilt lezen over het aanbrengen van oogschaduw, kijk dan hier.

Eyeliner

Met een lijntje boven je oog kun je ze natuurlijk ook goed accentueren. Maar waarschijnlijk zijn er, net als ik, genoeg meiden die het lastig vinden om een lijntje met eyeliner boven hun oog te tekenen. Daarom vind je in dit artikel een aantal tips om het aanbrengen van eyeliner iets gemakkelijker te maken.

Lippenstift

Naast je ogen kun je ook je lippen een kleurtje geven. Wanneer je ervoor kiest om je lippen een felle, opvallende kleur te geven moet je er natuurlijk wel rekening mee houden dat je niet ook je ogen heel opvallend op maakt. In dit artikel lees je hoe je de lippenstift het mooiste aan kunt brengen.

Blush

Om er gezond en blozend uit te zien, kun je blush gebruiken. Het aanbrengen van blush is kan een lastig klusje zijn, vandaar dat je hier een aantal tips vindt hoe je dit het beste kunt doen.

Smokey eyes

Op een feestje wil je er vaak voor zorgen dat je ogen meer knallen dan op een gewone schooldag. Daarom is het leuk om voor een feestje een keer smokey eyes te maken. In dit artikel vind je hoe je stap voor stap smokey eyes creëert.

Met al deze tips moet het je wel gaan lukken om je make-up goed aan te brengen. Maar onthoud het beste resultaat bereik je door simpelweg te blijven oefenen, oefenen en nog eens oefenen.