Vanavond is Ushi & The Family op tv te zien. Wendy van Dijk kruipt voor dit nieuwe programma in de huid van 3 verschillende typetjes.

Zelf na al haar eerdere typetjes lukt het Wendy van Dijk nog steeds om haar bekende collega’s in de maling te nemen in Ushi & The Family. Wendy heeft samen met haar team gewerkt aan niet 1 typetje, maar een complete familie. In het programma komen oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo voorbij. Ook leuk is dat Ushi nog te zien is in het programma, met haar is het hele typetjesgebeuren toch begonnen.

Ik keek vroeger elke zaterdagavond al naar Ushi en vond het geweldig om te zien hoe Wendy van Dijk als verklede Japanse zowel nationale als internationale sterren in de maling nam. Dushie en Loesie heb ik zelf niet echt gekeken, maar deze typetjes leken mij ook minder grappig.

De complete Limburgse familie die we vanavond kunnen bewonderen bestaande uit oma, moeder en dochter lijkt me wel leuk. Weer krijgt Wendy het voor elkaar om anderen in de maling te nemen. Dochter Bo heeft het op Jan Kooijman voorzien, terwijl moeder Gerda Martijn Krabbe en Lieke van Lexmond voor de gek houdt.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=J8lPnHk23sk[/pro-player]
Vanavond, 8 oktober, is Ushi & The Family om 20.00 uur te zien op RTL4.

Foto via RTL