Jan Kooijman stopt na 3 jaar trouwe dienst met GTST. In maart 2012 zal hij voor het laatst in de soap te zien zijn.

Eind dit jaar neemt Jan Kooijman zijn laatste scene als Danny de Jong in GTST op. Ik ben benieuwd hoe ze Danny uit de serie schrijven, als ze hem bijvoorbeeld naar het buitenland laten verhuizen is er namelijk altijd nog een kans dat Jan terug zal keren.

Jan zal niet stil zitten na zijn vertrek uit GTST. Hij zal kandidaten gaan coachen bij het tv-programma Sunday Night Fever en is in overleg over enkele nieuwe formats. Ook gaat Jan een CD samenstellen in samenwerking met jong talent. Om eerlijk te zijn denk ik dat presenteren ook meer Jans ding is dan acteren, waaardoor ik snap dat hij de keuze om te stoppen met GTST heeft gemaakt.

Marianne Mudder

Naast het nieuws dat Jan Kooijman stopt met GTST is bekend gemaakt dat Marianne Mudder vanaf deze maand in de serie te zien is. Ze zal een kleine rol gaan spelen en voornamelijk te zien zijn in het ziekenhuis van Meerdijk.