Vanavond is Je zal het maar zijn te zien op tv. In dit programma van BNN gaat Sophie Hilbrand op bezoek bij verschillende jongeren met een ongewoon leven.

In eerdere afleveringen van Je zal het maar zijn zagen we al hoe Arie in een gezin met 15 broers en zussen is opgegroeid en hoe het leven van Jeroen in het teken van buitenaardse wezens staat. In de afleveringen van vanavond zijn 3 jongeren aan het woord over hun ongewone opvoeding.

In Je zal het maar zijn staat vanavond Priscilla Nasi centraal. Ze is de dochter van Italiaanse zakenman Carlo Nasi en tv-persoonlijkheid Patty Brard. Priscilla vertelt over haar ongewone jeugd als dochter van, het programma Patty’s posse waardoor ze in Nederland bekend werd en het faillissement van haar moeder. Sinds enige tijd heeft ze geen contact meer met haar moeder en het is ook maar de vraag of dit nog ooit goed komt.

Sekte en drugsbaron

Naast Patty’s dochter Priscilla praat Sophie met Inge en Hayco. Inge is opgegroeid in een sekte en daar gehersenspoeld en Hayco’s vader is een drugsbaron en had een groot imperium in Amsterdam.

Ik heb het programma Je zal het maar zijn nooit eerder gezien maar de verhalen lijken me erg interessant. Ik ben wel benieuwd wat Patty Brard ervan vindt dat haar dochter meedoet aan het programma, terwijl ze zelf geen contact meer hebben.

Je zal het maar zijn is vanavond, 4 oktober, om 20.25 uur te zien op Nederland 3.