Vanavond kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Oh Oh Cherso. Ook deze keer maken de Hagenezen samen met hun 3 nieuwe vrienden Gio, Thomas en Kayleigh het nachtleven van Chersonissos onveilig.

In Oh Oh Cherso is Bibi jarig en dat moet gevierd worden. Helaas verloopt de avond niet helemaal naar wens, Gio wordt namelijk slachtoffer van aanslag met meel. Had nieuwkomer Thomas vorige week nog moeite met zich helemaal thuis te voelen in Cherso, vanavond gedraagt hij zich als een volwaardig Cherso-lid en neemt zelfs 2 dames mee naar huis.

Zagen we vorige keer nog een vreemdgaande Little Princes deze week zien we de reactie van haar vriend Sniper. Ik ben benieuwd hoe Sniper reageert op het gedrag van zijn vriendin. Ik kan begrijpen dat hij er niet blij mee is, maar vraag me ook af wat de rest van de groep van het voorval vindt. Ook wordt er aan de Oh Oh Cherso leden gevraagd wat ze van iets anders vinden.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=2pZJ_QJ_ZuI&feature=player_embedded[/pro-player]
Ik had wel iets meer van ze verwacht en voornamelijk Gio had naar mijn idee het antwoord op deze vraag moeten weten. Hij ziet er trouwens wel heel schattig uit als hij zo onnozel kijkt.

Vanavond, 27 september, om 20.30 uur is Oh Oh Cherso te zien op RTL5.