De deelneemsters van Hollands Next Top Model worden vanavond verrast met een bezoekje van Miss J Alexander. De catwalk coach, bekend van America’s Next Top Model, is speciaal voor de modellen in spé overgevlogen naar Nederland.

Vanavond schittert de lichtelijk hysterische diva Miss J Alexander in Hollands Next Top Model. Miss J is naar Nederland overgevlogen om twee deelneemsters gelukkig te maken met een catwalk les. Dit zorgt onderling tussen de meisjes natuurlijk voor haat en nijd.

Naast het bezoek van Miss J Alexander zien we een boze Daphne voorbijkomen. Eén van de meiden wil tot ongeloof van Daphne stoppen met haar deelname aan het modellenprogramma. Naast het harde werken is het voor de modellen tijd voor een feestje. De vraag is natuurlijk of de meiden zich weten te gedragen tijdens het uitgaan?

Holland Next Top Model met Miss J Alexander is vanavond, 26 september, te zien om 20.30 uur op RTL5.