Vanavond gaat seizoen 5 van Gossip Girl van start in Amerika. Helaas moeten we in Nederland nog even wachten op de afleveringen, maar vanaf morgen kunnen we ze hier wel online bekijken.

Eerder schreef ik al over de officiële trailer van Gossip Girl en vanaf vanavond begint het langverwachte seizoen dan eindelijk echt. Het belooft weer een spannend seizoen vol drama, liefde en intriges te worden. Waar seizoen 4 eindigde met een verloving en zwangerschapstest gaat seizoen 5 verder in de zomervakantie. Ook zo benieuwd naar Blairs vakantie in Monaco met haar Franse prins, de wereldreis van Chuck en Nate en wat deed Serena ook alweer in Californië?

Ik ben erg benieuwd naar de verhaallijn van Elizabeth Hurley. Zij is in seizoen 5 te zien als Diana Payne en schijnt als een ware cougar haar zinnen op Nate te hebben gezet. Ik vraag me af hoe Nate hierop reageert, al weten we natuurlijk dat hij niet vies is van oudere vrouwen. Zo had hij eerder, in seizoen 2, een stomende affaire met de getrouwde Catherine.

Vanaf vanavond, 26 september, kunnen we weer elke week de avonturen van de verwende upper-east siders volgen. Ik kan niet wachten! Volg jij Gossip Girl online?

XOXO