Meerdijk heeft er een nieuwe inwoner bij, vanaf vrijdag is dokter Ron Bos te zien in GTST. Acteur Kevin Hassing zal de rol van Ron gaan vertolken.

Vanaf vrijdag is dokter Ron, gespeeld door Kevin Hassing, te zien in GTST. Ron werkt in het ziekenhuis van Meerdijk en zorgt voor Lucas Sanders die in coma ligt. Na werktijd drinkt Ron graag een biertje in De Koning. Rons komst zorgt voor enige opschudding in Meerdijk. Ook stelt hij de relatie van Lorena en Jack op de proef.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=tYez8R7KCWU[/pro-player]
Kevin Hassing komt je misschien bekend voor, hij speelden eerder in De Co-assistent en Flikken Maastricht. Ik kijk geen GTST maar voor deze dokter Ron zou ik het bijna gaan kijken, hij is leuk! Wat vind jij van Kevin Hassing?