Vanavond is Ik hou van Holland weer terug op tv. Met deze aflevering start seizoen 8 van het oer-Hollandse spelletjesprogramma.

Teamcaptains Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge nemen het elke zaterdagavond weer tegen elkaar op. Net als in de vorige seizoenen kunnen we vanaf de bank weer meespelen met de verschillende spelletjes. Naast de vertrouwde spellen worden er dit seizoen een aantal nieuwe onderdelen aan Ik hou van Holland toegevoegd.

In de aflevering van vanavond zien we hoe Afrojack, Tygo Gernandt, zangeres Krystl, Dennis Weening, Jeroen Snel en Angela Groothuizen het tegen elkaar opnemen. Barry Atsma, Trijntje Oosterhuis, Najib Amhali en Britt en Ymke uit echte meisjes in de jungle hebben ook toegezegd in dit seizoen een keer mee te komen spelen.

Marsepeinen koe

Ik ben erg benieuwd wat de winnende teams deze keer mee naar huis mogen nemen. Eerdere seizoenen kwamen al prijzen als 10 kilo paaseieren, een marsepeinen koe en een vogelhuisje voorbij.

Vanavond, 24 september, is Ik hou van Holland om 20.45 uur te zien op RTL4.