Miss Universe Leila Lopes raakt misschien haar kroon kwijt. De beauty uit Angola zou papieren vervalst hebben om mee te kunnen doen aan de Miss Angola verkiezing.

De Argentijnse krant Infobae beweert dat de titel van Miss Universe nooit naar Leila Lopes had mogen gaan. Om mee te doen aan de Miss Angola verkiezing, zou Lopes papieren hebben vervalst. De Miss Angola verkiezing werd gehouden in Engeland, de deelnemers moesten dan ook in Engeland wonen. Leila Lopes woont al haar hele leven in Angola. Met een inschrijving als studente Bedrijfskunde aan een Engelse school zou ze toch toegelaten zijn tot de verkiezing.

Door het mogelijk onterecht winnen van de Miss Angola verkiezing, kan ze ook de titel Miss Universe verliezen. Op dit moment wordt er dan ook een onderzoek ingesteld naar de beschuldigingen. Leila heeft zelf nog niet gereageerd op de beschuldiging, maar de Miss Universe organisatie heeft verklaard dat ze van niets weten en dat de beschuldigingen onzin zijn. Persoonlijk vind ik het vooral opvallend dat je, om Miss Angola te worden, in Engeland moet wonen.