Vanavond is de finale van het vierde seizoen van Holland’s Got Talent te zien op tv. Op het podium staan vanavond 8 verschillende acts die strijden om de eerste plek.

Volgens vele is de 11-jarige zangeres Aliyah de gedoodverfde winnares van Holland’s Got Talent 2011. Aliyah neemt het op tegen onder andere de Opera Familie. Deze operazingende familie bestaande uit moeder, dochter en stiefvader liet al eerder een onvergetelijke indruk achter op juryleden Gordon, Patricia Paay en Dan Karaty. Naast de zingacts kunnen we ook nog genieten van verschillende dansshows en een acrobatiekact.

Ikzelf heb Holland’s Got Talent niet echt gevolgd en heb dus ook niet echt een favoriet. Wie hoop jij dat er wint?

De finale van Holland’s Got Talent 2011 is vanavond, 16 september, om 20.30 uur te zien op RTL4.