Vanavond worden er weer 2 afleveringen van Desperate Housewives uitgezonden op tv. De serie wordt sinds augustus weer in Nederland uitgezonden.

Net 5 zendt elke dinsdagavond 2 afleveringen van Desperate Housewives uit. Op dit moment is seizoen 7 aan de gang en als dit afgelopen is volgt meteen seizoen 8. Na seizoen 8 stopt de serie helaas.

In seizoen 7 keert Paul Young terug naar Wisteria Lane. Paul is inmiddels opnieuw getrouwd en zijn nieuwe vrouw Beth valt niet erg in de smaak bij de overige bewoners van de straat. En is Beth wel echt zo onschuldig als ze zich voordoet? Bij Susan is een nierziekte geconstateerd en ze is hard op zoek naar een donor. De vraag is natuurlijk of een van haar buren zo aardig is om zijn of haar nier af te staan aan Susan. Ook duikt Renee, een oude bekende van Lynette, op in de straat.

Ik heb seizoen 7 van Desperate Housewives online gevolgd en vond het erg spannend. Vanaf 25 september wordt seizoen 8 in Amerika uitgezonden en is dus ook online te zien. Desperate Housewives is elke dinsdagavond vanaf 20.30 uur te zien op Net5.