Sexy is perfectie. Zo wordt er tenminste gedacht door Chinese programmamakers. Het tv show Beauty Class moet Chinese vrouwen leren om sexier te zijn, maar veroorzaakt vooral veel ophef onder de bevolking.

In het programma zie je Chinese meiden met grote borsten die leren om sexy rond te lopen in ondergoed, om te paaldansen en te strippen. Het doel van het programma is dat vrouwen sexier worden, maar het lijkt er meer op dat de vrouwen professionele callgirls worden. Vanwege het hoge sexgehalte van het programma willen veel Chinezen dat het programma niet meer uitgezonden wordt.

Persoonlijk vind ik het een beetje vreemd om dit programma Beauty Class te noemen, maar het gaat wel veel te ver om het van de buis te halen. Ik weet zeker dat het programma veel mannelijke kijkers trekt. Wat vinden jullie van het tv-programma?

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=7ZHzZOBzWkM[/pro-player]