Eerder gingen er al geruchten dar er een nieuw seizoen van Sex and the City komt. Nu is het bevestigd dat het nieuwe seizoen er echt aankomt en dat dit zal gaan over de tienerjaren van Carrie.

De bedenkster van Sex and the City, Candace Bushnell, kwam in 2010 met het boek The Carrie Diaries. Het boek gaat over het leven van Carrie op haar middelbare school en over haar verhuizing naar New York. In de serie zullen we dus een jonge Carrie zien, maar ook Samantha, die Carrie opvangt als ze voor het eerst in New York is. Miranda en Charlotte verschijnen helaas niet in de serie.

Gossip Girl

De Sex and the City serie wordt uitgezonden door de Amerikaanse zender CW, die ook Beverly Hills 90210, Amerika’s Next Top Model en Gossip Girl uitzend. Dit is niet de enige overeenkomst die de nieuwe serie heeft met Gossip Girl, ook de producers van Gossip Girl en een actrice uit de serie zullen meewerken aan The Carrie Diaries. Deze actrice zou niemand minder zijn dan Blake Lively, die de rol van Carrie moet gaan spelen.

De nieuwe serie speelt zich af in de jaren 80, dus ik ben benieuwd hoe alle acteurs en actrices eruit zullen zien. Sarah Jessica Parker had in die tijd een donkerbruine bos krullen en dikke wenkbrauwen, maar ik denk niet dat ze voor die look zullen gaan. Wat vind jij van de nieuwe Sex and the City serie?