Afgelopen vrijdagavond heeft een vader het hoofd van zijn dochter ingeslagen. De man deed dit met een hamer.

De 58-jarige man sloeg het hoofd van zijn 17-jarige dochter in met een hamer. De man mishandelde zijn oudste dochter om haar te laten vertellen waar haar moeder was. De moeder van het gezin is ondergedoken omdat ze mishandeld werd door haar man.

De vader, van Marokkaanse afkomst, haalde vrijdagmiddag zijn 4 kinderen op van school en nam deze mee naar huis. Hij bond de oudste dochter vast en gaf haar meerdere klappen. Toen zei nog steeds niet wilden vertellen waar haar moeder was, sloeg de man haar hoofd in met een hamer. De 3 andere kinderen waren hier getuige van.

Een van de andere kinderen wist te ontsnappen en haalde hulp bij de buren. De vader is aangehouden door de politie en het 17-jarige meisje is met een open schedelbreuk opgenomen in het ziekenhuis en vecht voor haar leven.