Vanavond is de eerste aflevering van Het zullen je ouders maar zijn op tv. In dit programma kunnen kinderen hun ouders opgeven omdat ze zich voor hen schamen.

In Het zullen je ouders maar zijn geven kinderen hun ouders op omdat deze nogal excentriek zijn. De kinderen durven vaak geen nieuwe liefdes of vrienden mee naar huis te nemen. Henkjan Smits neemt de presentatie voor zijn rekening en zal gaan bemiddelen tussen de excentrieke ouders en hun kinderen.

Vanavond zien we de 18-jarige Tobias uit Zwolle. Zijn ouders en zusje houden van rollenspellen in een fantasiewereld. Verkleed als goblins gaan ze bijna elk weekend verschillende bijeenkomsten af. De moeder van Tobias heeft in de goblinwereld zelfs een andere partner dan haar eigen man.

Ik ben benieuwd naar alle vreemde ouders die in dit programma voorbij komen en of het Henkjan daadwerkelijk lukt om de kinderen te helpen. Het zullen je ouders maar zijn is vanavond, 12 september, om 23.15 uur voor het eerste keer te zien op SBS6.

Foto via SBS