Ga je naar Amerika om eens flink te shoppen? Voortaan kun je op het vliegveld al één winkel van je lijstje schrappen: de sexy lingeriewinkel Victoria’s Secret zit nu ook op Schiphol!

In de nieuwe hal van Schiphol, Lounge 3, heeft Victoria’s Secret haar eerste Europese winkel geopend. Lounge 3 werd gisteren feestelijk geopend, met Winston Gerschtanowitz als presentator. Tijdens de opening kwamen ook de deelnemers van Project Catwalk nog even langs, een deel van de eerste aflevering werd namelijk in de Lounge opgenomen.


Hoewel de modellen er mooi uitzagen in de creaties van het Project Catwalk team, ging er toch ook veel aandacht naar de winkel van Victoria’s Secret op Schiphol. In de winkel vind je vooral parfum, bodylotions, tassen, portemonnees en een heel klein beetje ondergoed. Voor de echte Victoria’s Secret lingerie zul je dus toch richting Amerika moeten.


Ook als je in de winkel op Schiphol wilt komen, moet je een vliegticket hebben. En niet zomaar een vliegticket, een vliegticket naar een bestemming die buiten het zogenaamde Schengen-verdrag valt. Dit komt er eigenlijk op neer dat je naar een bestemming buiten Europa moet vliegen, om in de Lounge te mogen.

Ik vind het erg leuk dat er een Victoria’s Secret in Nederland is, maar het blijft jammer dat je er alleen heen kunt als je ergens naar toe gaat met het vliegtuig. Ik hoop dat de winkel een groot succes wordt, wie weet wordt er dan nog een Victoria’s Secret in Nederland geopend.