Vanavond is de eerste aflevering van Holland in da Hood te zien op tv. In dit programma gaan Nederlandse rappende jongeren naar LA om daar hun geluk te beproeven.

In het nieuwe programma Holland in da Hood zien we 8 jongeren die zich een echte gangster voelen, maar zich niet thuis voelen in de polders van Nederland. Rapper Willie Wartaal, van De Jeugd van Tegenwoordig, neemt de wannabee’s mee naar hun vermeende roots in LA.

De jongens gaan een tijdje naar LA om zich daar verder te ontwikkelen op zowel muzikaal als persoonlijk gebied. De deelnemers gaan met zijn allen in een huis wonen in een gevaarlijke wijk, waar pistoolschoten s ’nachts niet vreemd zijn. Ook in het huis zelf gaat het er tussen de jongens heet aan toe.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=t-qZFyE6KLA [/pro-player]
Ik denk dat Holland in da Hood niet echt een programma voor mij is maar misschien dat ik de eerste aflevering wel ga kijken uit nieuwsgierigheid. Ga jij kijken?

Holland in da Hood is vanavond, 8 september, om 21.45 uur voor het eerst te zien op RTL 5.

Foto via RTL