Gisterenavond was de eerste auditieronde van X-Cherso te zien op tv. Heb jij gekeken? Ik in ieder geval wel.

Ik zat om stipt 20.30 uur voor de tv voor de audities van Oh Oh Cherso, klaar voor een uur lang humor, leedvermaak, drank en andere lachwekkende taferelen. Er kwamen heel wat verschillende kandidaten voorbij, allemaal met één doel: het ticket naar Chersonissos bemachtigen.

Zo was er een boer op klompen die Bibi wel een heel apart voorstel deed en meisje wat in een hele korte tijd heel veel whiskey dronk, of was het toch appelsap? Tony hoefden de kandidaten alleen maar te zien om er een goed oordeel over te vellen, innerlijk doet er blijkbaar niet toe. Ondanks het vroege tijdstip van de audities waren veel kandidaten al aan de drank of kwamen rechtstreeks uit de kroeg.

Smaken verschillen

Wat mij opviel was dat de smaken van de jongens en meiden heel erg verschilden. Keurden Bibi, Barie, Roos en Elize iemand unaniem af dan zetten de jongens daar graag een joker voor in, en andersom. Een opvallende kandidaat die door middel van de joker in de tweede ronde is beland is Star Wars. Deze tatoeage freak beloofden een hele hoop sterren te laten zetten wanneer hij mee mocht naar Chersonissos. Wanneer hij de tweede ronde zou halen mocht presentator Dennis Weening alvast één sterretje bij hem tatoeëren, wordt vervolgd dus.

Ik vond het een vermakelijk programma en ben benieuw naar wat de kandidaten volgende week, in de tweede ronde, gaan doen. Wie wat mij betreft in ieder geval een ticket naar Cherso had mogen krijgen was presentatrice Nicky Plessen. Die liet gisteren ook zien dat ze over een hoog Cherso-gehalte beschikt door onder anderen en billen van een ‘bad boy’ met olie in te smeren.

Wat vond jij van X-Cherso?