Gisterenavond was de eerste aflevering van het nieuwe programma De Villa te zien op tv. Ik heb gekeken, jij ook?

Na de vermakelijke audities van X-Cherso was het om 21.30 uur tijd voor De Villa. In dit programma worden 4 single jongens en meiden in een Spaanse villa gedropt. De computer maakt vooraf een lovematches, wie past er bij wie, waardoor de vraag aan het eind natuurlijk is of deze kloppen.

De kennismaking met de groep begint al goed, slangenfan Javid stelt niet alleen zichzelf maar ook meteen ‘kleine Javid’ voor, dit tot schrik van de dames. Hiermee scoorde Javid geen punten bij de rest. Ook Sophie ligt niet goed in de groep en dan voornamelijk bij de meiden, of zijn ze jaloers op haar contact met spierbundel Marcello?

De tweede avond waagt de groep zich aan het Spaanse nachtleven. De gelovige Priscilla laat zich verleiden tot een potje speeksel uitwisselen met Mike. Daarnaast heeft geheelonthouder Rico het na een aantal alcoholische drankjes ook wel erg gezellig met Adela, die eerder nog een goed gesprek had met Javid.

Lovematches

De laatste dag worden de lovematches bekend gemaakt en sommige waren inderdaad wel erg voorspelbaar. Behalve voor de arrogante Nikita, tot haar grote schrik was ze aan Marcello gekoppeld, juist de jongen waar ze regelmatig mee overhoop lag. Misschien liggen haat en liefde dan toch dicht bij elkaar?

Ik vond De Villa een beetje tegenvallen. De opbouw van het programma is niet sterk en als je het mij vraagt is er bij die lovematches nog geen computer aan te pas gekomen. Ook draait het alleen maar om feesten, zuipen en versieren. Deze onderwerpen zorgen normaalgesproken wel voor vermakelijke televisie, maar hier hebben we naar mijn idee Oh Oh Cherso al voor.

Wat wel handig aan het programma is, is dat je afleveringen los van elkaar kunt kijken omdat er elke week andere mensen in voorkomen. Wat vond jij van De Villa?

Foto via RTL