Vanavond X-Cherso te zien op tv


Vanavond is X-Cherso te zien op tv. In dit programma gaan de Hagenezen uit Oh Oh Cherso op zoek naar 3 nieuwe leden.

Ook dit jaar gaat de cast van Oh Oh Cherso weer op vakantie naar Chersonissos. Helaas zijn dit seizoen Matsoe Matsoe en Tijgertje niet meer van de partij dus gaan de Hagenezen in het programma X-Cherso op zoek naar 3 nieuwe leden die hen mogen vergezellen op vakantie.

Vanavond zijn de audities te zien en dit belooft natuurlijk weer een programma vol hilarische taferelen te worden. Inmiddels zijn de nieuwe castleden al bekend, Gio, Kayleigh en Thomas zullen dit jaar mee gaan naar Chersonissos.

X-Cherso is vanavond, 6 september, om 20.30 uur te zien op RTL5. De audities worden 2 weken lang uitgezonden op tv en vanaf dinsdag 20 september gaat derde seizoen van de Oh Oh reeks van start. Ik ga kijken, jij ook?

Foto via RTL