Vanavond gaat het nieuwe programma De Villa van start. De realityserie is gebaseerd op een gelijknamige Britse variant.

In De Villa zien we elke week 4 verschillende jongens en meiden. Vooraf aan het programma wordt voor elk van hun een lovematch berekend. De vraag is natuurlijk of de berekende lovematch overeenkomt met degene die ze als hun vakantieliefje uitkiezen.

De 8 jongeren verblijven in een luxe villa aan de Spaanse Costa waar ze hun tijd doorbrengen met zuipen, feesten, ruziën en speeksel uitwisselen. Dit alles wordt natuurlijk vastgelegd op camera. Benieuwd geworden naar De Villa? Bekijk hieronder het promofilmpje.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=dS1AqBHIOjc[/pro-player]

Als ik dit filmpje zo zie zijn deze deelnemers net zo wild als die van Oh Oh Cherso, misschien nog wel erger. Ik ben in ieder geval erg benieuwd geworden en ga vanavond zeker kijken! De Villa is vanavond, 6 september, na X-Cherso om 21.30 uur te zien op RTL5.