Vanavond is het nieuwe seizoen van Hollands Next Topmodel te zien op tv. Met deze aflevering gaat seizoen 5 van het programma van start.

In 2009 en 2010 is Hollands Next Top Model tijdelijk vervangen door Benelux Next Top Model, in dit programma deden zowel meiden uit Nederland als uit Vlaanderen mee. Vanaf vandaag is het programma weer te zien met uitsluitend Nederlandse kandidaten.

De presentatie is net als de vorige 2 seizoenen in handen van ex-topmodel Daphne Deckers. De vaste jury bestaat wederom uit catwalk coach Marianne Verkerk en stylist Bastiaan van Schaik en nieuwkomer fotograaf Paul Berends. Naast de vaste jury zal er elke aflevering een gastjurylid aanschuiven.

Ik kijk erg uit naar de nieuwe afleveringen van Hollands Next Top Model. Net als de vorige seizoenen kunnen we vast weer genieten van veel gekibbel, geruzie en geroddel. Ook de make-over en de opdrachten vind ik erg leuk om te kijken. Wel vind ik het jammer dat er alleen maar Nederlandse meisjes meedoen, ik vond de Belgische meiden een leuke afwisseling.

Hollands Next Top Model is vanaf vanavond, 5 september, iedere maandagavond van 20.30 tot 21.30 uur te zien op RTL5. Wat vinden jullie ervan dat er nu alleen nog maar Nederlandse meisjes deelnemen?

Foto via RTL