We hebben er even op moeten wachten maar de zomerstop is voorbij, vanavond is GTST weer terug op tv. Met deze aflevering gaat alweer seizoen 22 van de soap van start. 

De laatste aflevering van GTST eindigde met een spannende cliffhanger op de bruiloft van Nina en Noud. Tijdens het feest werden er verschillende kogels gelost door Wiet van Houten, het halfzusje van Jack en Sjors kampt met psychische problemen. De vraag is natuurlijk wie er geraakt worden door de rondvliegende kogels?

Op het GTST-event dat plaatsvond op 27 augustus maakten Pip Pellens, die de rol van Wiet speelt, bekend dat ze de serie toch gaat verlaten. Eerder sprak ze dit bericht tegen. Ook Lieke van Lexmond heeft bekendgemaakt dat ze rond februari 2012 stopt, het is nog niet bekend of haar karakter Charlie de serie gaat verlaten of vervangen wordt door een nieuwe actrice.

Vanaf vandaag, 5 september, kunnen we elke werkdag weer genieten van een nieuwe aflevering van GTST om 20.00 uur op RTL4. Ga jij kijken?