Onlangs heb ik een uitnodiging gekregen voor een X-mas show van River Island. Hier lieten zij door een catwalkshow een aantal items zien van de herfst- en wintercollectie.

De catwalkshow werd bij het PR bureau Oona in Amsterdam gehouden. Het kantoor ligt in het hartje van Amsterdam op de bovenste etage. De zon scheen, dus ik had een mooi uitzicht over de stad. Er werden schoenen en accessoires in de showroom getoond en ze hadden ook een ijssculptuur met tassen en schoenen erin.

Na wat drankjes en geklets te hebben met interessante mensen, kon ik naar de kamer ernaast waar de show werd gehouden. Het was geen grote catwalkshow, maar een kleine sfeervolle show met enkele kledingstukken en accessoires. Er kwamen veel feestjurkjes, glittertjes en hoge hakken voorbij. Over het algemeen vond ik de collectie erg mooi en zaten er zeker leuke dingen tussen.

Bekijk hieronder een aantal foto’s die ik voor Meidenblog heb gemaakt: