Vanavond is het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson te zien op tv. Met deze aflevering gaat seizoen nummer 13 van het populaire programma van start.

Ook in dit seizoen van Expeditie Robinson strijden Nederlandse- en Vlaamse beroemdheden op een onbewoond eiland om de eerste plaats. De 16 deelnemers reizen voor de 13e editie af naar een nieuwe locatie in noordoosten van de Filippijnen.

De presentatie is dit jaar weer in handen van Eddy Zoey en de Vlaamse Evi Hanssen. Al in de eerste aflevering krijgen de kandidaten een zware proef te doorstaan. Er raast een cycloon over het eiland die wordt opgevolgd door 3 dagen onophoudelijke regen.

Kortom, dat belooft weer een seizoen vol avontuur, drama, competitie en spanning te worden. Expeditie Robinson is vanavond, 1 september, te zien op RTL5 om 20.30 uur. Ga jij kijken?

Foto via RTL