Vanavond gaat het nieuwe programma Diva’s draaien door van start op tv. De hoofdrollen in dit programma zijn weggelegd voor Patty Brard, Patricia Paay en Tatjana Simic.

In Diva’s draaien door gaan Patty Brard, Patricia Paay en Tatjana Simic aan de slag in verschillende bedrijven en instellingen. Ze sturen de eigenaren op vakantie en nemen de dagelijkse leiding over. Ze delen taken uit, ondersteunen medewerkers maar maken ook de wc schoon.

De drie dames helpen verschillende bedrijven en instellingen uit de brand. Zo nemen ze de taken van een campinghouder, boer en café-eigenaar over. Daarnaast bieden ze ook nog hun hulp aan in een opvanghuis en wasserette.

Ik ben erg benieuwd hoe Patty, Patricia en Tatjana het er vanaf gaan brengen. Mij zou het niks verbazen als ze het bedrijf flink op stelten zetten en dan is het maar de vraag of de eigenaar daar blij mee is.

Diva’s draaien door is vanavond, 1 september, om 21.30 uur te zien op RTL4.

Foto via RTL