Vanavond is de eerste aflevering van Wie trouwt mijn zoon te zien op tv. In dit nieuwe programma gaan moeders op zoek naar een geschikte partner voor hun zoon.

Waar de meeste leeftijdsgenoten van deze zonen uit Wie trouwt mijn zoon het ouderlijk huis allang hebben verlaten wonen deze zonen nog steeds veilig bij moeders in. De moeders zijn er klaar mee en komen zelf in actie. Via dit programma gaan de moeders op zoek naar de ware liefde voor hun zoon en natuurlijk ook een dame die hun goedkeuring kan verdragen.

In de eerste aflevering ontmoeten de zonen tien potentiële kandidaten onder het toeziend oog van hun moeders en presentator Robert ten Brink. Na de eerste ontmoetingen gaan de zonen en moeders in overleg en is het natuurlijk de grote vraag of ze beide door dezelfde dame gecharmeerd zijn. Aan het eind van de 8-delige serie staat zoonlief voor een belangrijke keuze, zijn liefje of toch alsnog zijn moeder?

Wie trouwt mijn zoon is vanavond, 31 augustus, om 20.30 uur bij RTL4 te zien. Gaan jullie kijken?

Foto via RTL